Видеото от необичайния случай е заснето от случайни свидетели на бензиностанция

...
Видеото от необичайния случай е заснето от случайни свидетели на бензиностанция
Коментари Харесай

Жена си наля бензин в найлонова торбичка

 Видеото от необичайния случай е снимано от инцидентни очевидци на бензиностанция в град Хюстън, щата Тексас в Съединени американски щати, осведоми " Дейли Мейл ". 

На фрагментите може да се види по какъв начин жена си налива бензин в.... найлонова торбичка и я поставя на тротоара. След това, несъмнено, пликчето се къса и горивото стартира да излиза през дупките.

Това обаче, не спира жената и тя решава да укрепи необикновената си " туба " с още една найлонова торбичка. След като деликатно завързва пликчетата, тя слага огнеопасния си товар в багажника на колата си.

Какво е предиздвикало тази жена да употребява торбички вместо туба за бензина остава мистерия. Дори да не е имало в продажба подходящи съдове за горивото на бензиностанцията, в краен случай е допустимо да се закупи огромна бутилка с напитка и да се налее бензинът в нея.

Освен опцията от възпламеняване, друга неприятна опция, която евентуално е съвсем наложителна да се случи, е бензинът да изтече от пликчетата, което ще обезпечи на младата дама " страхотен аромат " в салона на автомобила, приключва " Блиц ".


Жена направи нещо невиждано и нечувано до момента на бензиностанция
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР